Bedankt voor uw bezoek, het was een succesvolle beurs.

Wij willen u graag bedanken voor uw bezoek aan onze stand tijdens het Labsafety event. We hopen dat u tijdens dit bezoek een goede indruk heeft gekregen van onze producten en verheugen ons op een verdere samenwerking. Mede dankzij u was het een succesvolle deelname.

Tijdens de beurs heeft Pieter de Mobiele Filterbox 250 gepitcht. Een compacte, opzichzelfstaande unit, met maximaal twee flexibele armen om afzuiging vanaf twee punten/werkplekken mogelijk te maken. De afzuigpunten kunnen in diverse diameters, namelijk 50 – 100 of 160mm.
De Mobiele FB250 maakt gebruik van de nieuwste koolstoffiltertechnologie en blaast gefilterde lucht terug de ruimte in. Het actieve koolfilter met extra grote capaciteit kan worden aangepast aan uw toepassing om de meest efficiënte filtering te garanderen

Mocht u niet in staat zijn geweest het LabSafety event te bezoeken of nog aanvullende vragen hebben, aarzelt u dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)76 204 3015 of via onderstaande mailadres.