Bedrijf

Gecertificeerde productoplossingen voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen

Dupa Veiligheidstechniek is, als oudste bedrijf in haar branche, uitgegroeid tot een van de grootste en sterkste milieu- en veiligheidspartner binnen de Benelux. Ons product portfolio voor het opslaan van en werken met gevaarlijke stoffen is net zo divers als uw eisen voor de omgang ermee. Denk aan hoogwaardige gecertificeerde veiligheidskasten, inbouwmogelijkheden en veiligheidsproducten.

Naast oplossingen op maat kunt u van ons ook een uitstekende full-service verwachten. Ons doel is om een langetermijnrelatie aan te gaan en hierin investeren wij graag. Dupa Veiligheidstechniek is een sterke proactieve partner. We bespreken uitdagingen en stellen verbeteringen voor, om zo tot de beste oplossing te komen voor u.

Een veilige werkomgeving creëer je niet door simpelweg een veiligheidskast aan te schaffen.

Onze binnendienstexperts helpen u graag verder.

Uw uitdaging – onze oplossing

De omgang met gevaarlijke stoffen is niet voor niets aan strenge regels onderworpen. Dupa kan u helpen om aan alle relevante eisen (voorschriften, richtlijnen, wetten) te voldoen en tegelijkertijd uw werkprocessen te optimaliseren. Onze binnendienst-experts zijn telefonisch bereikbaar of per mail. Indien u het op prijs stelt kunnen zij een afspraak inplannen bij u op locatie.Gevaarlijke stoffen veilig opslaan
Wij bieden een breed scala producten aan voor de veilige opslag (binnen en buiten) van gevaarlijke stoffen. Tot 90 minuten bescherming in geval van brand zorgt voor maximale veiligheid.


Werken met gevaarlijke stoffen
Naast een groot aanbod standaardoplossingen bieden wij maatwerkoplossingen die naadloos in uw workflows integreren en deze optimaliseren.


Milieuvriendelijk afvoeren van gevaarlijke stoffen
Er zijn strikte regels voor het afvoeren van gevaarlijke stoffen. Wij bieden een breed scala producten en componenten aan voor een veilige implementatie in overeenstemming met de regelgeving.


Onze veiligheidsproducten worden op het hoogste niveau getest door TÜV en zijn zodoende voorzien van de hoogste kwaliteit-certificaten, te noemen: