Classic Standaard Test

Classic Standaard met alleen legborden.

Voor het opslaan van gevaarlijke stoffen conform de PGS15. De vleugeldeuren van de ‘one-hand’ modellen gaan met één handbeweging tegelijkertijd open. De standaard modellen zijn voorzien van 2 handgrepen. In geval van brand sluiten de deuren automatisch!

Standaard geleverd in grijs (RAL7035) met gele deuren (RAL1018). Zonder meerprijs zijn de deuren ook leverbaar in helder wit (RAL9010) of lichtgrijs (RAL7035).

Build Your Business With Us

This is an example text that you can edit. The title above this text can also be edited. Note, this section uses heading level 1. Change it if your page already has H1 on the page. You can replace the image used in this section. Make sure to set links for the buttons below. You can also remove those buttons.

Voor het opslaan van gevaarlijke stoffen conform de PGS15. De vleugeldeuren van de ‘one-hand’ modellen gaan met één handbeweging tegelijkertijd open. De standaard modellen zijn voorzien van 2 handgrepen. In geval van brand sluiten de deuren automatisch!Standaard geleverd in grijs (RAL7035) met gele deuren (RAL1018). Zonder meerprijs zijn de deuren ook leverbaar in helder wit (RAL9010) of lichtgrijs (RAL7035).

Goldgelb Lichtgrau Zinkgelb Reinweiß

Drukwerk
OPSLAAN VAN LITHIUM-ION ACCU'S

De Battery XL veiligheidskast is speciaal gebouwd voor de veilige opslag van lithium-ion accu’s. Wanneer een lithium-ion accu ontbrandt, is blussen géén oplossing. Het chemische proces dat gaande is in de accu moet zelf tot een eind komen. De enige oplossing is de brand beheersbaar maken door de accu’s te
compartimenteren.

Drukwerk
ZUURKAST MET SCHUIFRAAM

De Circulaire® serie bevat kasten waarin veilig met gevaarlijke stoffen gewerkt wordt. Het afzuigsysteem is gebaseerd op recirculatie. Dit betekent dat vervuilde lucht van de kast gefilterd wordt door de kast en de schone lucht weer de ruimte in blaast. Er kunnen verschillende filters worden geplaatst hierdoor is de kast veelzijdig in zijn opties en gebruik.

Slide
PlayPlay
CLASSIC BRANDVEILIGHEIDSKAST
vs BATTERY LINE (LITHIUM-ION)
Bekijk hier een filmpje over het brandgevaar van lithium-ion accu's wanneer u deze niet op de juiste manier opslaat. Laat u adviseren voordat u een brandveiligheidskast aanschaft!
Drukwerk
MICROBIOLOGISCHE VEILIGHEIDSKAST

De MSC-800 biedt de gebruiker, het product en omgeving maximale bescherming tegen eventuele besmettingen van virussen of monsters waarmee u werkt. De mircobiologische veiligheidskast voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Afmetingen: 800x750x1321 mm