Dupa op Vélovak fietsvakbeurs met de Battery Line

Op 22, 23 en 24 september 2019 vindt het inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de tweewielerindustrie plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vélovak is dé complete fietsvakbeurs speciaal voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux.

Waarom Vélovak beurs? De verkoop van elektrische fietsen is flink gestegen maar dat heeft ook een zorgwekkend gevolg. Lithium-ion accu’s kunnen instabiel worden en zo spontaan in brand vliegen. Ze kunnen complete panden in as leggen. Een klein object kan enorme gevolgen creëren. Lithium-ion accu’s zijn, zo blijkt steeds vaker, niet zonder gevaar.

De Dupa Battery XL veiligheidskasten zijn speciaal gebouwd voor de veilige opslag van lithium-ion accu’s. De kasten hebben een aantal extra functies die de veiligheid en het werkcomfort vergroten. En zijn volledig gecertificeerd!

De Battery laadstations kunnen onder de Mia/Vamil regeling vallen. Voor alle ondernemers die willen investeren in milieuvriendelijke technieken heeft de overheid deze subsidiemogelijkheid in het leven geroepen.