Filterbox 250 – Compacte opzichzelfstaande unit

De Filterbox 250 is een compacte opzichzelfstaande unit, met maximaal twee flexibele armen om afzuiging vanaf twee punten/werkplekken mogelijk te maken. De uitblaaspunt(en) kunnen in diverse diameters. De FB250 maakt gebruik van de nieuwste koolstoffiltertechnologie en blaast gefilterde lucht terug de ruimte in. Dit betekent dat er géén verbinding nodig is met externe ventilatie.
Het actieve koolfilter met extra grote capaciteit kan worden aangepast aan uw toepassing om de meest efficiënte filtering te garanderen. Denk aan ether, acids, formaldehyde, ammoniak, cyanide, zwavel of een mix van 4 soorten van bovenstaande én HEPA.

De FB250 heeft een krachtige, geluidsarme ventilator met een airflow van 250m3/uur. Het systeem is uitgerust met een alarm (akoestisch en visueel) voor lage luchtstroom en koolstoffiltercondities voor maximale veiligheid. Een extra optie is om de Filterbox 250 verrijdbaar te maken. Door een simpel plug-and-play systeem is alleen een stopcontact vereist. Hierdoor zijn er geen installatiekosten en wordt maximale flexibiliteit gecreëerd.

Afmetingen: 700x440x420mm 480mm tot bovenkant van de kanalen (WxDxH)
Filter: 1×14 kg – grote capaciteit, afgestemd op uw toepassing. (AC-ACID-AMM-CYN-ETH-FORM-SUL)
Prefilter: 98% efficiënt @ 0,5 micron
Airflow: 250m3/uur. Krachtige, geluidsarme ventilator met handmatige ventilatorsnelheidsregelaar.
Geluidsniveau: <55db(A)
Bediening: Aan/uit-schakelaar, alarm (akoestisch en visueel) voor lage luchtstroom en alarm voor koolstoffiltratie.