Enclosures

Uniek systeem waarbij elke ombouw, enclosure of dampkast op maat kan worden gefabriceerd. De cellen zijn opgebouwd uit standaard aluminium systeemprofielen. Het unieke verbindingssysteem maakt het mogelijk deze cellen snel op te bouwen waardoor Dupa deze ook als “custom made” voordelig aan kan bieden. De gebruiksvriendelijke moer-/slotconstructie staat het toe eenvoudig producten van andere leveranciers te integreren zoals de toegepaste schuifrails. Zowel voor-, achterzijde alsmede zijkanten van de cel zijn voorzien van de schuifdeuren waardoor optimale toegankelijkheid gecreëerd wordt.
Mocht u al een onderstel in uw bezit hebben en u wenst alleen een opzet cel, ook dat is geen probleem. Een vrije werkplek met een geïntegreerde brandveiligheidskast kan eveneens een oplossing bieden. Alle kasten kunnen worden uitgevoerd met een aansluiting voor een bestaand ventilatiesysteem. of worden uitgevoerd met een recirculatie filter systeem.

De oplossing voor nare vrijkomende geurtjes bij de monstervoorbereiding. Op het laboratorium hebben we hier allemaal mee te maken, of het nu gaat om geuren die vrijkomen bij de monstervoorbereiding of die van een werkend instrument, het blijft vervelend en misschien wel ongezond. Denk hierbij aan mest-, grond- en bijvoorbeeld oliemonsters.

Voorbeelden_Enclosures