Ons bedrijf

Uw partner, adviseur en leverancier!
DUPA Veiligheidstechniek is, als oudste bedrijf in haar branche, uitgegroeid tot de grootste en sterkste milieu- en veiligheidspartner binnen de Benelux. Al ruim 40 jaar streven wij ernaar om alléén de beste producten gecertificeerd met de hoogste kwaliteitseisen, beschikbaar te maken voor de Europese markt tegen concurrerende prijzen.
Onze veiligheidsproducten worden op het hoogste niveau getest door TÜV en zijn zodoende voorzien van de hoogste kwaliteit-certificaten, te noemen:

keurmerken_logo

(FM, UL, GS, UN en TÜV)

Ons doel is om een lange-termijn-relatie aan te gaan en hierin investeren wij graag. Door goede en intensieve service willen wij de relaties in stand houden. We gaan klantgericht te werk en willen door dialoog tot de beste oplossing komen voor u. Door de beste producten te combineren met de beste service hebben wij er vertrouwen in dat u, met gepaste trots, durft te zeggen dat u partner bent van Dupa Veiligheidstechniek.

U kunt onze binnendienst-experts telefonisch bereiken of per mail. Zij kunnen u assisteren bij het oplossen van uw vragen op het gebied van milieubewuste opslag van gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de recente voorschriften, richtlijnen en wetten. Indien u het op prijs stelt kunnen zij ook een afspraak met u maken voor een bezoek bij u in het bedrijf.